Thursday, 3 January 2013

Selamat Tahun Baru

Salam,

Sekejap rasanya dah masuk tahun masihi 2013... kiranya dah setahun jugalah kami serius ber ttc... just nak recap balik..

* Mula rawatan ke LPPKN November 2011
* IUI I - Mac 2012
* IUI II - Julai 2012
* Darus Shifa - Oktober 2012
* IUI III - November 2012

Now, kami just amalkan makan cuka kurma dan terkini serbuk debunga kurma... cuka boleh masuk lagi... tapi debungan kurma sangatlah kuat cabaran karena ada bau seperti s**ma.... rasa nak mun-mun gakla... merah2 mata masa telan dengan madu... madu tu penyelamatnyalah kalo tak memang tak lalu......

Ada dengar debunga kurma tuh hanya untuk para suami sahaja.... betul ke?

3 comments:

  1. Salam Dhia, debunga kurma tu suami isteri boleh makan.. cuma tahan atau tak jek nak lalu kat tekak tu hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula larat 2 kali makan jer pastu tak lalu... plan nak beli kapsul kosong so boleh telan jer hahaha....

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete