Tuesday, 10 January 2012

Tahun Baru, Langkah Baru

Sebelum tu nak cerita... sehari semalam jenuh nak cari email dan password saya ni.. maklumlah email baru heheh

Hari ini adalah dah CD4, cycle lepad CD32 Cik P menjelma.. agak kecewa jugakla tapi yerlah dah bukan rezeki kita kan..

Just nak update, esok me & En Suami akan berjumpa Dr di LPPKN buat pertama kalinya.. rasa nervous gaklah sebab semua ujian darah, HSG, SA dah buat tunggu comment dr Dr sahaja apapun tunggu lah esok!

1 comment:

  1. Dhia buat rawatan di LPPKN cawangan mane yer?

    ReplyDelete